Als inkooporganisatie kiest NiCW voor betrouwbare partners. Onze leveranciers zijn toonaangevend en leveren producten en diensten van hoge kwaliteit. Transparantie staat centraal in onze samenwerking. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van onze toeleveranciers.

Smink Groep

Smink Groep, als onderdeel van Shanks Nederland, houdt zich al vanaf 1955 bezig met de inzameling, verwerking en recycling van afval- en reststoffen. Daarnaast verzorgen ze levering van primaire en secundaire grondstoffen. Smink Groep is gevestigd in Amersfoort en Soesterberg. Shanks Nederland is een landelijk netwerk van dienstverlening op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking.

RnnShanks

RnnShanks is een landelijke organisatie van specialisten in allerhande afvalverwerking en -bewerking (recycling). Of het nu om bouwafval gaat, het vernietigen van archiefmateriaal of het verzamelen van pallets, dit alles natuurlijk binnen de huidige wetgeving. RnnShanks besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van nieuwe technieken voor afvalverwerking en -bewerking.