Als inkooporganisatie kiest NiCW voor betrouwbare partners. Onze leveranciers zijn toonaangevend en leveren producten en diensten van hoge kwaliteit. Transparantie staat centraal in onze samenwerking. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van onze toeleveranciers.

Struyk Verwo Aqua BV

Struyk Verwo Aqua is een gevestigd producent van betonproducten voor afwatering, riolering en afdekkingen. Betrokken bij de meest uiteenlopende infrastructuurprojecten in Nederland, leveren zij zowel traditionele (beton)producten als innovatieve oplossingen op maat. In combinatie met onze jarenlange ervaring, grondige marktkennis en continu innovatiebeleid, is Struyk Verwo Aqua toonaangevend in de sector.

ACO BV

De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van civiele techniek, bouwtechniek en installatietechniek. In Nederland biedt ACO, leverancier van o.a. de merken ACO Drain en ACO Passavant hoogwaardige producten en een goede service. De drie kerncompetenties van ACO zijn afwateren, zuiveren en verpompen.

van diederen

Diederen Afwateringstechniek

Als internationaal opererende groothandel heeft Diederen Afwateringstechniek B.V. een omvangrijk assortiment voor woningbouw, utiliteitsbouw, grond-, weg- en waterbouw, installatietechniek en industrie. Naast het leveren van producten ondersteunen zij met technisch advies en sterke service. Zij streven naar een compleet assortiment, met een sterke focus op de behoeften van klanten.

Wavin Nederland BV

Wavin is marktleider in kunststof leidingsystemen in Europa. De onderneming levert moderne en flexibele oplossingen voor ondermeer drinkwatervoorziening, oppervlakte verwarming en koeling, regen- en stormwater opvang, water en gas distributie en telecommunicatie toepassingen. Sinds medio 2012 maakt Wavin deel uit van de Mexichem Group, marktleider op het gebied van kunststof leidingsystemen en in de chemische en petrochemische industrie in Latijns-Amerika.

RBM Plastics BV & GrainPlastics BV

RBM Plastics en zusterbedrijf GrainPlastics zijn jonge en dynamisch bedrijven, gespecialiseerd in de fabricage van kunststof leidingsystemen voor riolering, hemelwaterafvoer, watertransport, kabelbescherming en drainage. Ze hebben vestigingen in Hoogeveen, Drachten en Leeuwarden.

Dyka Nederland BV

Dyka is een toonaangevende producent van kunststof leidingsystemen. Deze worden vooral toegepast in de Woning- en Utiliteitsbouw en in de Grond-, Weg- en Waterbouw. Dyka bestaat al meer dan 50 jaar en maakt onderdeel uit van de Belgische Tessenderlo Group. Het hoofdkantoor en de fabriek van Dyka Nederland staan in Steenwijk. Daarnaast beschikt Dyka over 20 filialen verspreid over heel Nederland.

De Leidinggroothandel

De Leidinggroothandel is specialist op het gebied van leidingsystemen. Ze hebben een breed en diep assortiment producten van sterke merken aangaande buizen, pompen, slangen of meet- en regelapparatuur. De Leidinggroothandel heeft vestigingen in Hoogezand en Haaksbergen.

nicw-joosten-kunststoffen-logo

Joosten Kunststoffen

Joosten Kunststoffen is een productie-, import-, export en groothandelsbedrijf in kunststoffen. Deze worden toegepast ten behoeve van de grond-, weg- en waterbouw, woningbouw, tuinbouw, hoveniers, industrie en overheid.Denk hierbij aan geotextielen, geogrids, leidingsystemen, absorptiemiddelen, drainage systemen en kunststof fabricaten. Joosten Kunststoffen heeft vestigingen in Bemmel, Delft en Beverwijk.

logo-joosten-lastechniek

Joosten Productie en Lastechniek BV

Joosten PLT is een producent van rotatiegegoten PE inspectieputten. Joosten PLT heeft zelf rotatiemallen laten ontwikkelen en is daarmee uniek in Nederland. Alle benodigde segmenten worden door Joosten PLT zelf geproduceerd en op voorraad gehouden. Joosten PLT is een onderdeel van Joosten Kunststoffen.

Kijlstra Riolering

Kijlstra Riolering is in Nederland marktleider op het gebied van complete rioleringssystemen van beton. Ze hebben een breed programma (pas)buizen en putten uit eigen productie. Daarnaast leveren ze vele andere producten waaronder de Stuw Unit, veeroosterbakken, keerblokken, duikers en uitstroombakken.

Betonindustrie De Hamer BV

Als producent van betonnen rioleringen en bestratingsmaterialen is De Hamer een bekende naam in de civieltechnische branche. In een veranderende markt onderscheidt De Hamer zich met innovaties, kwaliteit en diversiteit. Met een breed assortiment levert De Hamer wat de markt vraagt. De hoofdlocatie van De Hamer is in Nijmegen.