Als inkooporganisatie kiest NiCW voor betrouwbare partners. Onze leveranciers zijn toonaangevend en leveren producten en diensten van hoge kwaliteit. Transparantie staat centraal in onze samenwerking. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van onze toeleveranciers.

Nedabo B.V.

Nedabo B.V. is totaalaanbieder van bedrijfsvloerplaten of ook wel betonplaten genoemd. Het assortiment van Nedabo B.V. bestaat uit diversen soorten en afmetingen nieuwe en gebruikte Stelcon® platen, keerwanden en betonblokken. Ook het huren van bedrijfsvloerplaten, diversen huur/koop regelingen en het leggen van betonplaten behoort tot de mogelijkheden die Nedabo biedt. Nedabo B.V. is gevestigd in Rheden.

logo-certicon

Certicon Kwaliteitskeuringen BV

Certicon is gespecialiseerd in het uitvoeren van water- en bodemonderzoeken, partijkeuringen en certificeringen conform het Besluit Bodemkwaliteit, bodemkwaliteitskaarten, begeleiding van saneringen, inspectie vloeistofdichte voorzieningen en landmeetkundige diensten mbv GPS & tachymetrie. Certicon is gevestigd in Ede.

FMA-Nillesen Bedrijfsadviseurs BV

FMA-Nillesen Bedrijfsadviseurs is een regionaal maar ook landelijk opererend adviesbureau met een volledige expertise op het gebied van milieu, bodem, iso, arbo en veiligheid. Daarnaast is FMA-Nillesen erkend en bevoegd voor het uitvoeren van bodemonderzoek, partijkeuringen grond (voorheen AP04) en bodemsanering in het kader van het Besluit Bodemkwaliteit (kwalibo).

Van der Velden Rioleringsbeheer BV

Van der Velden is met 16 vestigingen over Nederland verspreid een grote professionele dienstverlener in haar branche. Het doelmatig beheren van de riolering is de kerntaak, waarbij ze van ontwerp tot onderhoud tot renovatie een rol spelen. Voor de grond-, weg- en waterbouw verzorgen ze onder andere de reiniging en de inspectie van riolering.

Vandervalk + degroot BV

Reiniging, inspectie en renovatie van het afvalwatersysteem, zijn van essentieel belang voor het goed blijven functioneren van de zogenaamde ‘natte infratructuur’. De bedrijfsonderdelen van Vandervalk+degroot zijn gespecialiseerd in reiniging en inspectie van deze natte infrastructurele werken.

Buko Infrasupport BV

Buko Infrasupport realiseert als dienstverlener op het gebied van verkeersvoorzieningen complete tijdelijke afzettingen en markeringen voor openbare wegen, maar ook voor industrieterreinen en evenementenlocaties. Naast het leveren en/of verhuren en het eventueel plaatsen van afzettingen, kan Buko Infrasupport een compleet afzettingsplan samenstellen in eigen beheer.

Van Rens logo

Van Rens Mobiliteit

Bijna zeventien miljoen mensen in auto’s, treinen, op fietsen of te voet doorkruisen ons land tot in elke uithoek. Behoorlijk intensief voor zo’n klein landje als Nederland. Dat vraagt om een goede en veilige verkeersgeleiding. Van Rens mobiliteit voorziet hierin. Zij ontzorgen en faciliteren op het gebied van wegmarkeringen, verkeersmaatregelen, geleiderails en elektrotechnische infratechnieken. Als extra toegevoegde waarde leveren zij in het voortraject van aanbestedingen en/of inschrijvingen een belangrijke bijdrage op het gebied van (complexe) verkeers- en mobiliteitsvraagstukken.

ABX Zaagmij

ABX Zaagmij is een specialist werkzaam in de Benelux voor asfalt- en betonzagen. ABX Zaagmij onderscheidt zich door de continue doorontwikkeling van de techniek. Het resultaat is een hightech machinepark dat wereldwijd uniek is. ABX Zaagmij is specialist in grote projecten maar door het grote machinepark en de landelijke dekking flexibel in te zetten op de diverse kleinere projecten.

Dikkerboom Betonboringen BV

Dikkerboom Beton is een specialist in het boren en zagen met diamant in (gewapende-)beton, steen, asfalt en andere harde materialen ten behoeve van de (wegen-)bouw en industrie. Dikkerboom Betonboringen is één van de marktleiders in hun vakgebied en heeft een landelijke dekking met op dit moment 9 vestigingen in het land. Vanuit de hoofdvestiging in Utrecht wordt de planning centraal verzorgt.

Boels Geo Safety

Professionele (land)meet- en testapparatuur en producten die zorgen voor een veiligere werk omgeving. Dat is het specialisme van Boels Geo & Safety bv. Van total stations tot lasers, en van afstandsmeters tot vol gelaatsmaskers bent u hier aan het juiste adres.

BTN BV

BTN is een technische handelsonderneming voor grond-, weg-, en waterbouw. BTN heeft inmiddels vijf vestigingen en haar werkgebied uitgebreid naar andere sectoren zoals de lokale, provinciale en rijksoverheid, afvalverwerking, transport, industrie en installatiebedrijven. BTN heeft een breed assortiment in bedrijfskleding, schoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen, verkeersborden en wegbebakening, bouwbenodigdheden en gereedschappen, rioleringsartikelen en landmeetapparatuur.

Lasaulec BV

In ruim 60 jaar is Lasaulec uitgegroeid van specialist in lasbenodigdheden tot allround groothandel voor industrie. Inmiddels heeft Lasaulec meerdere vestigingen in Nederland en is het hoofdkantoor gevestigd in Heerenveen. Lasaulec levert o.a. producten onderverdeeld in de productgroepen gereedschappen, PBM’s, lastechniek, bevestiging en installatie, onderhoud en reiniging, metaalbewerking, staal en buis, persluchttechniek en mobiliteit.

RnnShanks

RnnShanks is een landelijke organisatie van specialisten in allerhande afvalverwerking en -bewerking (recycling). Of het nu om bouwafval gaat, het vernietigen van archiefmateriaal of het verzamelen van pallets, dit alles natuurlijk binnen de huidige wetgeving. RnnShanks besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van nieuwe technieken voor afvalverwerking en -bewerking.

Hapak bv

Hapak bv is gespecialiseerd in het machinaal dan wel handmatig opbreken van bestratingsmaterialen, het plaatsen en verhuren van boombeschermers, kunststof rijplaten en de levering van houten loopschotten en kunststof rijplaten of kunststof stempels. Kortom, alle werkzaamheden die noodzakelijk zijn aan het begin van uw wegenrenovatie of onderhoudsprojecten.

logo-BLNL

Bouwlogistiek Nederland

Het efficiënter maken van een bouwproject begint met het optimaliseren van de logistiek van-, naar en op de bouwplaats.
Bouwlogistiek Nederland BV analyseert (toekomstige) bouwprojecten vanuit een logistiek perspectief. Zij adviseert en ondersteunt alle partijen die betrokken zijn in het bouwproces met het ontwerpen en uitvoeren van een efficiënt logistiek werkplan.