Als inkooporganisatie kiest NiCW voor betrouwbare partners. Onze leveranciers zijn toonaangevend en leveren producten en diensten van hoge kwaliteit. Transparantie staat centraal in onze samenwerking. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van onze toeleveranciers.

BTN BV

BTN is een technische handelsonderneming voor grond-, weg-, en waterbouw. BTN heeft inmiddels vijf vestigingen en haar werkgebied uitgebreid naar andere sectoren zoals de lokale, provinciale en rijksoverheid, afvalverwerking, transport, industrie en installatiebedrijven. BTN heeft een breed assortiment in bedrijfskleding, schoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen, verkeersborden en wegbebakening, bouwbenodigdheden en gereedschappen, rioleringsartikelen en landmeetapparatuur.

Voerman Nijmegen BV

Voerman Nijmegen BV is een groothandel welke materieel en materialen uit voorraad levert aan (aannemers) bedrijven en winkels. Het leveringsassortiment beslaat de grond-,weg-, en waterbouw , land- en tuinbouw, en alle daaraan gerelateerde bedrijfstakken. Voor dit type bedrijven levert Voerman een compleet pakket gereedschappen, bedrijfs- en veiligheidskleding en PBM's.

Lasaulec BV

In ruim 60 jaar is Lasaulec uitgegroeid van specialist in lasbenodigdheden tot allround groothandel voor industrie. Inmiddels heeft Lasaulec meerdere vestigingen in Nederland en is het hoofdkantoor gevestigd in Heerenveen. Lasaulec levert o.a. producten onderverdeeld in de productgroepen gereedschappen, PBM’s, lastechniek, bevestiging en installatie, onderhoud en reiniging, metaalbewerking, staal en buis, persluchttechniek en mobiliteit.