Als inkooporganisatie kiest NiCW voor betrouwbare partners. Onze leveranciers zijn toonaangevend en leveren producten en diensten van hoge kwaliteit. Transparantie staat centraal in onze samenwerking. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van onze toeleveranciers.

Hoogendoorn Hout BV

Hoogendoorn Hout is een ISO-9001 gecertificeerd bedrijf dat levert aan Gemeenten, Waterschappen, Hoveniers, Aannemings-, GWW- en Loonbedrijven. Naast een uitgebreid FSC Hardhout assortiment beschikken ze ook over een ruim assortiment Zachthout, Rondhout, Geprofileerd hout, Tuinhout, Pallets, Kratten, Boxen, Plaatmateriaal, IJzerwaren, Deuren, verf, lijm, kit en toebehoren.

Van Swaay Duurzaam Hout

Familiebedrijf en hofleverancier Van Swaay (1891) is toonaangevend in duurzaam hout. Vanuit  vestigingen in Schijndel en Harlingen leveren ze een compleet houtprogramma aan zowel bedrijven als overheden. Van Swaay levert uitsluitend duurzaam geproduceerd hout. Dit betekent dat ons hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

GWW hout logo

GWW Houtimport

Al sinds haar oprichting in 1999 houdt GWW Houtimport zich bezig met het leveren van duurzaam geproduceerd hout voor de grond-, weg- en waterbouw. Door een vast netwerk van FSC® en PEFC™ gecertificeerde zagerijen en boseigenaren hebben zij een continue aanvoer van alle gangbare houtsoorten en afmetingen. Vanaf de voorraadlocatie in Lopik, waar al dit hout ligt opgeslagen, verzorgen ze ook verdere bewerkingen als schaven, afkorten en gaten boren. Naast hout leveren ze bijbehorende artikelen als gaas, bevestigingsmiddelen en geotextiel.

BMN bouwmaterialen

BMN Bouwmaterialen

BMN Bouwmaterialen is in Nederland marktleider in de bouwmaterialenhandel. Zij leveren bouwproducten, hout- en plaatmaterialen. Met een solide portfolio handelsmerken, private labels en formules bedienen zij diverse spelers in de markt. Zo maken zij het professionals in de bouw makkelijk om de wensen van hun opdrachtgevers optimaal in te vullen, vanuit ruim 90 vestigingen en met ruim 1.200 medewerkers.

JOngeneel logo

Stiho

Stiho is van oorsprong een houthandel, maar inmiddels leveren ze alles aan bouwmaterialen, hout en plaatmaterialen. Stiho bestaat sinds 1926 en heeft met de jaren kennis opgebouwd over producten, toepassingen en duurzaamheid. U kunt altijd rekenen op medewerkers met betrouwbare, up-to-date kennis. Met 16 landelijk verspreide vestigingen kunnen zij iedereen bedienen.