Als inkooporganisatie kiest NiCW voor betrouwbare partners. Onze leveranciers zijn toonaangevend en leveren producten en diensten van hoge kwaliteit. Transparantie staat centraal in onze samenwerking. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van onze toeleveranciers.

De Hamer Beton BV

Als producent van betonnen rioleringen en bestratingsmaterialen is De Hamer een bekende naam in de civieltechnische branche.
In een veranderende markt onderscheidt De Hamer zich met innovaties, kwaliteit en diversiteit. Met een breed assortiment levert De Hamer wat de markt vraagt. De hoofdlocatie van De Hamer is in Nijmegen.

Struyk Verwo Infra BV

Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in de publieke bestrating aangaande beton maar levert ook natuursteen. Struyk Verwo Infra is onderdeel van Cement Roadstone Holding plc, een Ierse onderneming met het hoofdkantoor gevestigd in Dublin. CRH is een mondiale producent en distributeur van hoogwaardige bouwmaterialen en -producten met organisaties in 32 landen, 90.000 werknemers en 3.500 locaties.

Kijlstra Bestrating

Kijlstra Bestrating is een producent op het gebied van professionele bestrating, sierbestrating, tegels en banden in allerlei formaten, kleuren en afwerkingen. De productielocatie van Kijlstra Bestrating is gevestigd in Veendam.

MBI logo

MBI Beton

MBI is een van de grootste betonproducenten van Nederland. MBI produceert esthetische, hoogwaardige en innovatieve betonproducten in drie segmenten. Zo levert MBI Bouw gevelstenen voor de woning- en utiliteitsbouw. Levert MBI Infra bestrating en infrastructurele oplossingen voor de wegenbouw en openbare ruimte. En via een landelijk dealernetwerk levert MBI Tuin sierbestrating voor de consumentenmarkt.

Nedabo B.V.

Nedabo B.V. is totaalaanbieder van bedrijfsvloerplaten of ook wel betonplaten genoemd. Het assortiment van Nedabo B.V. bestaat uit diversen soorten en afmetingen nieuwe en gebruikte Stelcon® platen, keerwanden en betonblokken. Ook het huren van bedrijfsvloerplaten, diversen huur/koop regelingen en het leggen van betonplaten behoort tot de mogelijkheden die Nedabo biedt. Nedabo B.V. is gevestigd in Rheden.

Wienerberger BV

Wienerberger levert een totaalassortiment keramische bouwmaterialen. Met merken als Terca (gevelbakstenen, straatbakstenen, keramische raamdorpels), Porotherm (keramische binnnenmuurstenen) en Koramic (keramische dakpannen). Wienerberger denkt niet alleen in keramische bouwmaterialen, maar in oplossingen voor keramisch bouwen.

nicw-joosten-kunststoffen-logo

Joosten Kunststoffen

Joosten Kunststoffen is een productie-, import-, export en groothandelsbedrijf in kunststoffen. Deze worden toegepast ten behoeve van de grond-, weg- en waterbouw, woningbouw, tuinbouw, hoveniers, industrie en overheid. Denk hierbij aan geotextielen, geogrids, leidingsystemen, absorptiemiddelen, drainage systemen en kunststof fabricaten. Joosten Kunststoffen heeft vestigingen in Bemmel, Delft en Beverwijk.

logo-RDI-1

RDI Straatbaksteen

RDI Straatbaksteen is een samenwerking tussen de baksteenfabrikanten Rodruza en Daas Baksteen. Deze beide familiebedrijven hebben hun krachten en jarenlange ervaring in het produceren van bakstenen gebundeld in RDI straatbaksteen om hun straatbakstenen op de markt te brengen. Met deze samenwerking komt er een volledig assortiment kwalitatieve en duurzame straatbakstenen beschikbaar in een groot aantal formaten, kleuren en texturen. Zowel in vormbak-straatstenen als in strengpers-straatstenen.