Als inkooporganisatie kiest NiCW voor betrouwbare partners. Onze leveranciers zijn toonaangevend en leveren producten en diensten van hoge kwaliteit. Transparantie staat centraal in onze samenwerking. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van onze toeleveranciers.

M.J. van Riel BV

M.J. van Riel B.V. is opgericht in 1946 en mede door diverse bedrijfsovernames uitgegroeid tot een grote moderne speler in Zuid Nederland die daarnaast vele logistieke partners landelijk van kranen voorziet. Van Riel heeft o.a. de beschikking over mobiele telescoopkranen met capaciteiten van 40 t/m 400 ton, compact/machine kranen, mobiele torenkranen in alle voorkomende lengtes zo ook de 42 meter zware mobiele torenkraan (AT7) en verreikers. Naast kraanverhuur is M.J. van Riel B.V. zeer actief op het gebied van speciaal transport, industriële verhuizingen en (de)montage.

Blansjaar BV

Blansjaar B.V. is sinds de jaren 30 actief en is van een eenvoudig garagebedrijf uitgegroeid tot een gerespecteerd kraanverhuurder met een aanzienlijk jong kranenpark. Blansjaar heeft de beschikking over een gevarieerd kranenpark van 40 tonskraan tot en met een 400 tonskraan, mobiele torenkranen van 33 t/m 60 meter gieklengte alsook verscheiden rupskranen.

Kuiphuis BV

Kuiphuis Kraanverhuur B.V. is een familiebedrijf welke reeds meer dan 100 jaar bestaat. Kuiphuis heeft een modern en divers kranenpark, momenteel bestaand uit meer dan 50 mobiele hijskranen. De telescoopkranen beginnen bij 40 tonsen lopen met alle voorkomende tonnages op naar maar liefst 220 tons. De loopkatkranen zijn tot het grootst mogelijke formaat verkrijgbaar (60 meter). Daarnaast zijn er nog diverse speciale kranen zoals de cityclass-kranen.

Saan logo

Koninklijke Saan BV

Sinds de oprichting in 1897 is het familiebedrijf Koninklijke Saan uitgegroeid van een bodedienst tot een professionele en vooruitstrevende organisatie. Zij hebben zich gespecialiseerd in industriële verhuizingen, kraanverhuur, bouwlogistiek, evenementenlogistiek en verhuizingen.

Allfence BV

Allfence levert en verhuurt hoogwaardige tijdelijke hekwerken. Ze zijn ten aanzien van tijdelijke hekwerken de grootste verhuurder in Nederland en België. Zowel koop als huur voor bouw of event, eventueel inclusief plaatsing wordt door Allfence verzorgt.

Woud Verhuur BV

Woud Verhuur verhuurt vanuit eigen beheer rijplaten, stalen buizen, breedflensbalken, dragline-schotten, stalen damwand, tijdelijke bruggen en gemotoriseerde pontons. Daarnaast is Woud Funderingstechniek gespecialiseerd in het verlenen van een complete service op het gebied van funderingstechniek en damwandtechniek.

ECO Toilet BV

ECO Toilet is één van de grootste dienstverleners op het gebied van verhuren, leveren, reinigen en het in beheer nemen van tijdelijk sanitair in geheel Nederland. Of het nu gaat om uw evenement, bedrijfsfeest, recreatieterrein, of bouwplaats ECO Toilet heeft de juiste keuze in sanitaire voorzieningen. Van de welbekende ECO toiletten en plaszuilen tot toiletwagens en douchecabines.

Boels Verhuur BV

Boels Verhuur is al jaren een bekend adres voor de huur van betrouwbare machines en gereedschappen. Iedereen huurt bij Boels, van doe-het-zelvers tot professionals in bouw en industrie. Boels Verhuur beschikt over meer dan 300 eigen vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Polen, Italië en Slowakije. Daarnaast hebben ze nog meer dan 1.800 Verhuurshops in Europese bouwmarkten.

Sijperda Verhuur BV

Sijperda Verhuur is dé verhuurspecialist van het Noorden en is met haar uitgebreide assortiment een begrip in de bouw en andere sectoren. Ze hebben meer dan 20 jaar ervaring en op dit moment 12 vestigingen verspreid in Noord Nederland. Het aanbod bestaat uit een breed assortiment machines voor de bouwnijverheid en industrie. Ze richten zich vooral op de beroepsmatige gebruiker, zoals o.a. aannemersbedrijven, industriële bedrijven, gemeenten, woningstichtingen, installatiebedrijven, schildersbedrijven en hoveniersbedrijven.

Buko Huisvesting

Buko Huisvesting realiseert als dienstverlener op het gebied van tijdelijke huisvesting complete oplossingen. Van een restauratieve voorziening inclusief keuken, waar honderden medewerkers tegelijk aan tafel kunnen tot een schaftruimte voor het onderhoudsteam. Buko Huisvesting voorziet grote en kleine bouwprojecten van huisvesting, opslagruimte en nog veel meer. De bouwplaatsinrichting is een begrip in de branche.

Bordbusters

Bordbusters is de meest vernieuwende speler op het gebied van tijdelijke oplossingen voor de buitenruimte. Heeft u een bouwplaats zonder informatiebord? Dankzij Bordbusters behoort de rompslomp bij het maken, opbouwen en verankeren van borden definitief tot het verleden. U huurt simpelweg een Bordbuster en alles wordt geregeld, van A tot Z.

Reco logo

Reco Verhuur

RECO is al zestig jaar een begrip op het gebied van materieelverhuur. Zij onderscheiden zich door het bieden van totaaloplossingen: van gereedschap tot steigers, van accommodatie tot liften, van tijdelijke stroom tot transport, van tijdelijke verwarming  tot complete bouwplaats inrichtingen. Zij leveren deskundigheid, vakmanschap én materieel van topkwaliteit.

logo-riwal-1

Riwal

Riwal Hoogwerkers is expert op het gebied van aangedreven hoogwerk materieel. Hieronder wordt verstaan: hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Alles bij elkaar hebben zij een vloot van ongeveer 14.500 machines. Riwal Hoogwerkers is van oorsprong een familiebedrijf, maar is inmiddels uitgegroeid tot een internationale organisatie met 67 vestigingen in 16 verschillende landen. Deze groei heeft Riwal kunnen realiseren door continue te investeren in mensen, kwaliteit en vernieuwing. Ondanks de internationale ontwikkelingen is Riwal in karakter klein gebleven. Dit is te merken aan de persoonlijke service en oprechte betrokkenheid.