Als inkooporganisatie kiest NiCW voor betrouwbare partners. Onze leveranciers zijn toonaangevend en leveren producten en diensten van hoge kwaliteit. Transparantie staat centraal in onze samenwerking. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van onze toeleveranciers.

De Hamer Beton BV

Als producent van betonnen rioleringen en bestratingsmaterialen is De Hamer een bekende naam in de civieltechnische branche. In een veranderende markt onderscheidt De Hamer zich met innovaties, kwaliteit en diversiteit. Met een breed assortiment levert De Hamer wat de markt vraagt. De hoofdlocatie van De Hamer is in Nijmegen.

Struyk Verwo Infra BV

Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in de publieke bestrating aangaande beton maar levert ook natuursteen. Struyk Verwo Infra is onderdeel van Cement Roadstone Holding plc, een Ierse onderneming met het hoofdkantoor gevestigd in Dublin. CRH is een mondiale producent en distributeur van hoogwaardige bouwmaterialen en -producten met organisaties in 32 landen, 90.000 werknemers en 3.500 locaties.

MBI logo

MBI Beton

MBI is een van de grootste betonproducenten van Nederland. MBI produceert esthetische, hoogwaardige en innovatieve betonproducten in drie segmenten. Zo levert MBI Bouw gevelstenen voor de woning- en utiliteitsbouw. Levert MBI Infra bestrating en infrastructurele oplossingen voor de wegenbouw en openbare ruimte. En via een landelijk dealernetwerk levert MBI Tuin sierbestrating voor de consumentenmarkt.

Hoogendoorn Hout BV

Hoogendoorn Hout is een ISO-9001 gecertificeerd bedrijf dat levert aan Gemeenten, Waterschappen, Hoveniers, Aannemings-, GWW- en Loonbedrijven. Naast een uitgebreid FSC Hardhout assortiment beschikken ze ook over een ruim assortiment Zachthout, Rondhout, Geprofileerd hout, Tuinhout, Pallets, Kratten, Boxen, Plaatmateriaal, IJzerwaren, Deuren, verf, lijm, kit en toebehoren.

Van Swaay Duurzaam Hout

Familiebedrijf en hofleverancier Van Swaay (1891) is toonaangevend in duurzaam hout. Vanuit  vestigingen in Schijndel en Harlingen leveren ze een compleet houtprogramma aan zowel bedrijven als overheden. Van Swaay levert uitsluitend duurzaam geproduceerd hout. Dit betekent dat ons hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen

Allfence BV

Allfence levert en verhuurt hoogwaardige tijdelijke hekwerken. Ze zijn ten aanzien van tijdelijke hekwerken de grootste verhuurder in Nederland en België. Zowel koop als huur voor bouw of event, eventueel inclusief plaatsing wordt door Allfence verzorgt.

Buko Infrasupport BV

Buko Infrasupport realiseert als dienstverlener op het gebied van verkeersvoorzieningen complete tijdelijke afzettingen en markeringen voor openbare wegen, maar ook voor industrieterreinen en evenementenlocaties. Naast het leveren en/of verhuren en het eventueel plaatsen van afzettingen, kan Buko Infrasupport een compleet afzettingsplan samenstellen in eigen beheer.

nicw-joosten-kunststoffen-logo

Joosten Kunststoffen

Joosten Kunststoffen is een productie-, import-, export en groothandelsbedrijf in kunststoffen. Deze worden toegepast ten behoeve van de grond-, weg- en waterbouw, woningbouw, tuinbouw, hoveniers, industrie en overheid.Denk hierbij aan geotextielen, geogrids, leidingsystemen, absorptiemiddelen, drainage systemen en kunststof fabricaten. Joosten Kunststoffen heeft vestigingen in Bemmel, Delft en Beverwijk.

Velopa

VelopA

VelopA is specialist in fietsparkeren, fietsenstallingen, straatmeubilair, inrichting voor verkeer & infrastructuur en sport & spel. Met duurzame en mooie producten voor de inrichting van de (openbare) buitenruimte willen zij het leven buiten aangenamer maken en beweging stimuleren.