Als inkooporganisatie kiest NiCW voor betrouwbare partners. Onze leveranciers zijn toonaangevend en leveren producten en diensten van hoge kwaliteit. Transparantie staat centraal in onze samenwerking. Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van onze toeleveranciers.

Buko Infrasupport BV

Buko Infrasupport realiseert als dienstverlener op het gebied van verkeersvoorzieningen complete tijdelijke afzettingen en markeringen voor openbare wegen, maar ook voor industrieterreinen en evenementenlocaties. Naast het leveren en/of verhuren en het eventueel plaatsen van afzettingen, kan Buko Infrasupport een compleet
afzettingsplan samenstellen in eigen beheer.

Van Rens logo

Van Rens Mobiliteit

Bijna zeventien miljoen mensen in auto’s, treinen, op fietsen of te voet doorkruisen ons land tot in elke uithoek. Behoorlijk intensief voor zo’n klein landje als Nederland. Dat vraagt om een goede en veilige verkeersgeleiding. Van Rens mobiliteit voorziet hierin. Zij ontzorgen en faciliteren op het gebied van wegmarkeringen, verkeersmaatregelen, geleiderails en elektrotechnische infratechnieken. Als extra toegevoegde waarde leveren zij in het voortraject van aanbestedingen en/of inschrijvingen een belangrijke bijdrage op het gebied van (complexe) verkeers- en mobiliteitsvraagstukken.

BTN BV

BTN is een technische handelsonderneming voor grond-, weg-, en waterbouw. BTN heeft inmiddels vijf vestigingen en haar werkgebied uitgebreid naar andere sectoren zoals de lokale, provinciale en rijksoverheid, afvalverwerking, transport, industrie en installatiebedrijven. BTN heeft een breed assortiment in bedrijfskleding, schoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen, verkeersborden en wegbebakening, bouwbenodigdheden en gereedschappen, rioleringsartikelen en landmeetapparatuur.

Voerman Nijmegen BV

Voerman Nijmegen BV is een groothandel welke materieel en materialen uit voorraad levert aan (aannemers) bedrijven en winkels. Het leveringsassortiment beslaat de grond-,weg-, en waterbouw , land- en tuinbouw, en alle daaraan gerelateerde bedrijfstakken. Voor dit type bedrijven levert Voerman een compleet pakket gereedschappen, bedrijfs- en veiligheidskleding en PBM's.

Lasaulec BV

In ruim 60 jaar is Lasaulec uitgegroeid van specialist in lasbenodigdheden tot allround groothandel voor industrie. Inmiddels heeft Lasaulec meerdere vestigingen in Nederland en is het hoofdkantoor gevestigd in Heerenveen. Lasaulec levert o.a. producten onderverdeeld in de productgroepen gereedschappen, PBM’s, lastechniek, bevestiging en installatie, onderhoud en reiniging, metaalbewerking, staal en buis, persluchttechniek en mobiliteit.

Gepal-1

Gepal Fabrieken

Gepal ontwikkelt, produceert en verkoopt oplossingen op het gebied van signalisatie, bewegwijzering, verkeersregeling en montageproblemen.Zij zoeken goede oplossingen voor de behoeften van hun klanten en denken met hen mee. Een goed werkklimaat voor alle medewerkers is vanzelfsprekend. Eerlijk zakendoen en een lange termijn relatie zijn de Gepal verkeersborden en wegbebakening uitgangspunten.